sábado, 1 de noviembre de 2014

PRIMERS DE NOVEMBRE

PRIMERS DE NOVEMBRE

Aquest proper dijous, 6 de Novembre, és Lluna Plena.  La comunitat viu moments de pau i calma. Potser massa calma. Aquesta pau és força extranya. Què ens prepara el destí?
Alguns de nosaltres ens trobarem per renovar els pactes de la inmortalitat. Ens toca el paratge de l'Alzina del Vent. Fins ara no ha fet fred, un estiu molt llarg i una tardor que no arriba. Com diuen els entesos ens trobem en el "veroño": una estació a cavall de l'estiu i la tardor. I les forces del "cavaller negre" ho pensen aprofitar. Hem d'estar alerta.



Els germans de Taüll han recollit, durant l'estiu, restes de fusta a vora riu, especialment de xiprers i ginebrons. L'aigua freda els dona una especial consistència. Fusta curada i envellida pel fred en temps de calor.
 També han capturat abelles per estreure el verí. Les maceracions de Hipèric ja estan a punt per ser utilitzades. Verí d'abella i concentrat d'hipericó és vital per ajudar-se en el pas regenerador dels germans.
Amb una fòrmula secreta, prepararan les fustes per ser utilitzades en el foc de la regeneració. Les cendres s'han emprat com a font guaridora de ferides de tota mena.




No hay comentarios:

Publicar un comentario